iPara WooCommerce

Bir süredir urlaenginarsatis.com projesi ile uğraşıyorum. Sanal POS arayışımızı en hızlı çözen firma ile ilerlemiştik. Birden çok ödeme aracısı ile görüştük ve iPara ile ilerlemeye karar verdik.

Elbette bu kararı vermeden önce sanal alemde araştırdık ve hazır bir eklenti var mı diye bakındık. İlk bulduğumuz şu oldu: SanalPos Pro

Bu yazıyı yazarken, SanalPos Pro’nun eposta adresini bulmak için google yerine duckduckgo.com kullandım. Bir başka eklentiye daha tesadüf ettim. Yani deneyimlediğim bir eklenti değil. Şurada görebilirsiniz: iPara WooCommerce Sanal Pos Modülü

İlk tesadüf ettiğimiz eklentinin ücretsiz sunulmasından hazzetmesem de indirip kullandık. Desteğe ihtiyaç duyup doğal olarak alamayınca bir eklenti yazdırmak farz oldu. * Sizler ile de paylaşmak istedim.

* Bir minik güncelleme, 28 Mart 2022. SanalPos Pro eklentisini geliştiren firmadan aradılar. Nazikçe ilettiler, biz destek olmaya çalışmıştık zamanında dediler. Aradan bir yıl geçmiş. Hatırlamıyorum ki neden destek gerekti? Ne oldu veya olmadı da ben gidip eklenti yazdırdım. Bu kadar ilgili, işini takip eden bir firma o dönemde de yardımcı olmaya çalışmıştır diye düşünüyorum. Kim bilir belki eposta trafiğinde araya karıştı gitti. SanalPos Pro halen ücretsizmiş. Gidip eklenti yazdırmaya uğraşmayın. Hazırda eklentiler varken hemen alın, kullanmaya başlayın.

Benim yazdırdığım eklentiye gelirsek, ücretsiz, tahmin edeceğiniz gibi destek, yardım yok : ) İlla bir yardıma ihtiyacın varsa eklenti detayında Shirso’nun eposta adresini göreceksin. Selamımı ilet, makul ücretler ile sana destek olacaktır.

WooCommerce iPara Gateway

3D desteği var;

Tahsilatın vergi ve kargo dahil veya değil olarak istatistiklere yansıtılması seçeneği var;

Ödemeyi sipariş özeti sayfasında biterebiliyorsunuz;

Kurulumu ise gayet basit.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.