Facebook Sayfamız Var

Hadi canım! Ciddi olamazsın :) Senin de mi Facebok sahifen var. Tebrik ediyorum. Eksik kalmamış bir sayfaya kavuşmuşsun. Bir önceki yazımda sosyal ağlara biraz taş atmıştım. Devam edelim. Sayfanın değerini ölçmeni tavsiye ederim. Elbette istatistiklerle veya sosyal mecra uzmanlarının görüşleri ile değil.

Internet üzerinde ticaret mi yapıyorsun? Bir fiil mağazaların var ve temas noktan buralar mı? İşin çok kolay. Şayet adı sanı duyulmuş, ziyadesi ile bilinen markalardan değilsen ve sosyal ağlarda prestij için varlık gösteriyorsan yazıyı es geçebilirsin. Yine de bu mecraya yatırdığın para ne işe yaradı ölçmek istiyorsan minik bir test önerim olacak. Bir nevi ölçümleme deneyi :)

Müşterilerini biraz tanıyorsan reddedemeyecekleri bir teklif sun. Kırmızı Hebelekler bir ay boyunca %80 indirimde. İmkanların dahilinde bu indirimi takip etmeye çalış. Kısa mesaj servisleri ile indirim kodu gönderebilirsin. En basiti indirim hakkını kullanmak isteyenlere mesaj ile ulaşabilirsin. Bir ay boyunca sürecek bu kampanyayı elinden geldiğince duyur. Sayfan hayaletlerle mi dolu yoksa sayıyı arttırmak amacı ile dağıttın hediyeleri kapmak için akın eden fırsatçılardan mı oluşuyor anlarsın. Söz konusu kampanyanın sonuçları olumlu olur ve seni şaşırtırsa lütfen beni de haberdar et. Diğerlerinin ses çıkarmaması itina ile hoş görülür :)

Bir facebook kaç para eder, sosyal ağlarda takla atmak nelere kadirdir konulu densizlikler devam edecek. Elbette hep taş atmayacak ilerleyen yazılarda adabı ile yapılması gerekenleri de aktarıyor olacağız.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.